Tjenester

Pressebilder som blir brukt
Trenger du pressebilder som avisene vil trykke? Altfor mange næringsdrivende, artister og politikere har misforstått hvordan et pressebilde bør se ut. Ta kontakt om du er usikker.

Blogg-management
Sliter du med å generere salg gjennom bloggen din? Jeg snakker ikke om annonsering, men trekke lesere og få dem til å kjøpe dine varer og tjenester.
Mange mener det handler om å lage mest mulig innhold, men det er ikke nødvendigvis slik..
Mange tror også at sosiale medier er den beste plattformen å promotere bloggen sin på, fordi de er blitt mast "hull i hodet på" av såkalte eksperter i årevis. Det er uklokt å gjøre seg avhengig av at de sosiale mediene skal kunne stå for trafikken alene.
Trenger du hjelp til å gjøre bloggen din lønnsom? Ta kontakt med meg i dag.

Presse- og publikumshåndtering
Jeg avlaster gjerne din virksomhet med håndtering av presse og publikum for en periode. I spesielle tilfeller, som i krisesituasjoner, er det mange ganger nødvendig med ekstra bemanning og en fagperson å drøfte mulige tiltak med.

Sosiale medier
For å få maksimalt utbytte av å profilere seg via sosiale medier, er det viktig at man har tid til å følge opp, og er i stand til å følge de retningslinjer diktert av mediet og sosiale koder på de ulike sosiale mediene. Jeg kan bistå i forbindelse med strategisk publisering, håndtering av kundehenvendelser og annonsering på for eksempel Facebook.

Pressemeldinger og øvrig PR
Å forfatte et presseskriv som fenger en journalist, fører til redaksjonell omtale i media, blir lest av kunder og fører til mersalg er en kunst man ikke kan ta lett på. Hvilke ord og farger blir riktig i denne sammenhengen? Undertegnede har erfaring fra flere hold innen salgsbransjen, som importør hos Henrik Eide AS, selger, markedsføringsansvarlig, salgsfremmer, og kvalitetskontrollør i butikk. Jeg setter gjerne sammen et presseskriv som får mottaker til å handle. Jeg håndterer gjerne også øvrige presse- og promoteringstiltak, og kan skaffe din virksomhet omtale i media.

Endringskommunikasjon
Å formidle en beskjed til staben eller offentligheten om større interne omveltninger kan raskt skape uro, ryktespredning, misnøye og lavere produktivitet. Å ordlegge seg riktig i slike sammenhenger, og fremstille endringene på en positiv måte, kan gjerne virke utfordrende og fortone seg som overveldende og omfattende arbeid. I slike sammenhenger kan det være avgjørende for utfallet å la utenforstående bidra med nye ideer og friskt mot.

Omdømmebygging
Å bygge et godt renommé krever ikke alltid omfattende planlegging, men skal man bygge en merkevare - et image - kreves det at man har klart for seg hva man vil, hvor man vil og hvem man vil nå. For å unngå store endringer underveis, kreves det at man fra begynnelsen av setter seg noen mål og lager en strategi. I en slik prosess er det mange hensyn å ta overfor kunder, samarbeidspartnere, medarbeidere og samfunnet rundt en. I denne fasen er det utfordrende å skulle være objektiv. På dette punktet kan jeg bidra med friske tanker utenfra, med faglige briller.

Tekstforfatter/ skribent
En god tekst er en tekst som engasjerer og får leseren til å handle - positivt. En god tekst griper leseren og overlater akkurat så mye til fantasien som du vil. En tekst med skrivefeil, for tettskrevet, med feil størrelse på skriften, med feil skrifttype, med upresis sjargong og utdatert språk, er hindringer som kan ødelegge for målet med teksten. En tekst som får leseren til å snakke om budskapet i positive ordelag er målet. Jeg kan bidra om du trenger en artikkel, et presseskriv, en tale, en reklametekst eller et takkebrev, og trenger hjelp til å ordlegge deg. Behøver du noen til å lese korrektur, enten det er bokmål, nynorsk eller engelsk, har jeg erfaring med dette fra blant annet TV2.

Prosjektledelse
Jeg har erfaring som Teamleder og Prosjektleder fra den humanitære organisasjonen Go Care Norge, kulturprosjekter, samt erfaring med rekruttering og opplæring av nyansatte og frivillige innen markedsføring og humanitært arbeid.

Nettredaktør
Problemer med å formidle innviklede nettsaker på en lett forståelig måte? Problemer med å vie nok tid til de viktige sakene? Av og til kan det være vanskelig å prioritere hvilke saker som skal profileres mest, og finne ut hvilken som er den beste måten. Kanskje det er mange avdelinger og kunder som skal imøtekommes. Jeg har erfaring med redaksjonelt arbeid hos Radio Askøy, og kan bidra i så måte.

Søkemotoroptimalisering
De aller færreste av oss klikker på flere enn de tre øverste resultatene på første side etter å ha søkt etter en tjeneste eller en bedrift på Google eller en annen søkeside, og enda færre bryr seg med å bla til side 2 for å se hva som står der. I konkurransen om å fremstå som størst og best, er denne rangeringen viktig. Denne rangeringen kan påvirkes ved en større tilstedeværelse på Internett, ved å optimalisere nettsidene hvor din virksomhet er representert, for søk. Dette kalles søkemotoroptimalisering. Er du avhengig av at din virksomhets nettsider er godt synlig ved Google-søk? Jeg kan hjelpe din virksomhet å vokse på nettet.

AdWords og YouTube-reklame
Vi har hjulpet klienter å rangere høyt på Google og YouTube med betalte søkeord.